Forum på www.smaabaadklub1.dk

Forum på denne hjemmeside er bygget op, så alle kan skrive et indlæg, eller besvare et indlæg, når bare de er oprettet og logget på som bruger af denne hjemmeside.

God etikette ved indlæg er,

  • at man beskriver problemet eller svaret kort og præsist.
  • at man ikke kun bruger STORE bogstaver, da det betragtes som at RÅBE, og det er ikke velset.
  • at man placerer sit indlæg i den gruppe, der passer til spørgsmålet.
  • at man kun skriver sine indlæg i een gruppe, og ikke i to eller mange for at være sikker på, at der er nogen der ser indlægget. Det skal nok blive set af mange personer, selv om man kun skriver det til en gruppe.
  • at man fører et sobert sprog, ellers kan du være sikker på, at andre på siden nok skal fortælle dig, hvad de mener!
  • at man bruger grupperne til spørgsmål, svar, efterlysninger, oplysninger o.s.v. men ikke til salgsannoncer, da de hører hjemme under Køb/salg/bytte.
  • at man afslutter hvad man påbegynder, hvad enten det drejer sig om kritik eller man har fået hjælp til et eller andet. Det er ikke nok at skrive, at problemet er løst, for dem der læser indlægget vil også gerne vide hvordan det er løst.

For nuværende er der over 10 forskellige forums, så inden for vores hobby burde det være muligt, at finde noget, der passer til spørgsmålet, ellers har vi lavet en Alt om - Alt andet, den fanger da det hele.

Der er nu også mulighed for at søge både i de oprindelige indlæg samt i svarene, dog sådan at du søger på det du skriver!
Det skal forstås sådan, at hvis du skriver "Simrishamn Lystbådehavn" og der intet sted i teksterne står lige sådan, så kan det ikke findes. Hvis du derimod skriver "Simris", så finder den Simris, Simrisham, Simrishamn og Simrishamn Lystbådehavn, så tænk lidt over, hvad du søger efter.

Produktnyt er sidste skud på stammen, og den er til oplysning om nye produkter inden for vores hobby. Omtalen må IKKE indeholde priser, men meget gerne en fyldig beskrivelse af nyheden sammen med billeder og evt. et link til importør eller grosist.
Alle registrerede brugere på hjemmesiden kan tilføje produktnyt, også selvom de arbejder inden for området, men HUSK at du på hjemmesiden optræder som privat bruger, også når du skriver et indlæg eller svarer på et indlæg.
NB. Hvis reglerne overtrædes vil indlægget blive fjernet øjeblikkelig uden orientering til ham, der har lagt indlægget på hjemmesiden.


Til toppen af siden!


Columbus Marine
daiwa fiskeudstyr
Mercury Parts
Pro-Safe
L H marine
Grizzly fiskeudstyr
Elektriske spil
Skælskør motormarine.
Danish Lure
Savagegear
ABU Garcia
Herning Trailer og Bådcenter
Tempo Både og udstyr
Mercury Marine
Raymarine
Tryg Forsikring
Dalager Maskinfabrik
Honda Shoppen
Garmin Elektronik
Palby Marine
West Bådudstyr
Stenteq Marine
Köp Båt i Sverige, Svenska Kronor, Varberg-Svreige, Tel: 004634016805
VHF skolen
Fiskekort for småbådsfiskere
watergames, sejlerskolen for dig.
Islev Carshine
Navisco
Søredningstjenestens webside
Simrishamn Trolling

 
Tilmeldte:   1620